à la carte

à la carte

Onze à la carte gerechten en suggesties wisselen heel regelmatig, afhankelijk van de beschikbare producten en ingrediënten.

van 31 maart tot 27 april

VOORGERECHTEN

ROMIG SOEPJE VAN DAGVERSE GROENTEN € 5
GEROOKTE OOSTERSCHELDEPALING  €18
zure appel, hoeveyoghurt, gekonfijte aardappel, groene tuinkruiden
KORT GEBAKKEN SINT-JACOBSVRUCHTEN € 18
jus van knolselder, quinoa, witloofsalade
OP HET VEL GEBAKKEN RODE POON € 18
pastisboter, venkel, artisjok, zongedroogde tomaat
CARPACCIO VAN WAGYU € 18
dressing van ’brugge dentelle’, geroosterde hazelnoot, jonge scheuten
FRIVOLE ASPERGES ’IN ’T GROEN’ € 18
groene asperges, mini-tomaatjes, ei, mosterddressing, crostino’s (vegetarisch) 

HOOFDGERECHTEN

GEMENGDE VISBROCHETTE € 27
scampi, zeeduivel in spek, vadouvansaus, slaatje, frietjes
OP HET VEL GEBAKKEN ZEEBAARS € 29
basilicumsaus, jonge voorjaarsgroentjes, preistomp
GEBAKKEN ZEETONG € 32
schuimende botersaus, gebakken champignons, witloofsalade, frietjes
REUZE HANGENDE RUNDERBROCHETTE € 27
pepersaus met Irish Whiskey, slaatje, frietjes 
VARKENS CÔTE À L’OS UIT DE WESTHOEK € 26
zuiderse tomatenboter, groentenwok, mosterdschuim, stro-aardappeltjes
ROSE GEBAKKEN LAMSFILET € 30
jus van rode wijn en rozemarijn, bloemkool, paddenstoelen
WOK MAROC € 26
parelcouscous, mediteraanse groenten, ras el hanout, arganolie (vegetarisch)

SLAATJES

SKANDINAVIA  € 24
zalm, heilbot, forel, paling, haring, rode biet, zure room
WALDORF € 13 / € 18
kippenreepjes, appel, selder, druiven, walnoot, mosterddressing
ARIANE € 24
eendenlever, gerookte zalm, scampi, sint-jacobsmossel, cocktailgarnalen
LIEGEOISE  € 22
gewokte kip, spek, ei, boontjes, ui, krieltjes, mosterd
FRANÇAISE € 14 / € 20
warme geitenkaas, appel, witloof, artisjoktapenade, croutons 
(vegetarisch) 


KINDERGERECHTJES

KINDERSPAGHETTI € 10
KINDERBIEFSTUK € 10
GEPANEERDE MINI-VISJES € 10
SCHNITSEL VAN KALKOEN € 10
KIPFILET VAN HAM EN KAAS € 10

DESSERTS


VERWENBORDJE € 7
GEBRANDE FLAN € 8
MOUSSE VAN BELGISCHE CHOCOLADE € 8
DESSERT WEEKMENU € 10
TIRAMISU VAN ROOD FRUIT
DESSERT MAANDMENU € 10
2 x RABARBER
panna ricotta, crumble van hazelnoot, zoete rode biet
DEGUSTATIE 4 BELGISCHE KAZEN € 10