à la carte

à la carte

Onze à la carte gerechten en suggesties wisselen heel regelmatig, afhankelijk van de beschikbare producten en ingrediënten.

van 02 tot 21 december

VOORGERECHTEN

ROMIG SOEPJE VAN DAGVERSE GROENTEN € 5
VERGETEN GROENTESOEP €12
kasteelbier, room van Tierenteyn, gekonfijte eend, geroosterde pompoenpitten
TARTAAR VAN LANGOUSTINE € 20
eendenlever, groene appel, avocado, garam massala
WILDE FOREL UIT DE ARDENNEN € 18
zuringbiter, petits-gris, boontjespalet, amandelkroketje van everzwijn
CARPACCIO VAN WAGYU € 18
dressing van ’brugge dentelle’, geroosterde hazelnoot, jonge scheuten
INCA-SALADE  € 18
quinoa, tomaat, komkommer, rode ui, radijs, munt (vegetarisch) 

HOOFDGERECHTEN

GEMENGDE VISBROCHETTE € 27
scampi, zeeduivel in spek, vadouvansaus, slaatje, frietjes
WATERZOOI VAN KABELJAUW € 29
mosseltjes, venusschelpjes, venkel, krielaardappeltjes
GEBAKKEN ZEETONG € 32
schuimende botersaus, gebakken champignons, witloofsalade, frietjes
REUZE HANGENDE RUNDERBROCHETTE € 27
pepersaus met Irish Whiskey, slaatje, frietjes 
VARKENS CÔTE À L’OS UIT DE WESTHOEK € 26
zuiderse tomatenboter, groentenwok, mosterdschuim, stro-aardappeltjes
STOOFPOJTE VAN POLDERHAAS € 30
veenbessenjus, witloof, spruitjes, bospaddenstoelen, uiencrumble
BOURGONDISCH STOOFPOTJE € 26
seitan, rode wijn, bospaddestoelen, frietjes (vegetarisch)

SLAATJES

SAINT-HUBERT  € 18 / € 24
wildpaté, radicchio, peer, nootjes, ardense uienkonfijt
WALDORF € 13 / € 18
kippenreepjes, appel, selder, druiven, walnoot, mosterddressing
NEPTUNUS € 26
grijze garnaaltjes, reuzegarnalen, langoustine, krab, thousand island dressing
LIEGEOISE  € 22
gewokte kip, spek, ei, boontjes, ui, krieltjes, mosterd
FRANÇAISE € 14 / € 20
warme geitenkaas, appel, witloof, artisjoktapenade, croutons 
(vegetarisch) 


KINDERGERECHTJES

KINDERSPAGHETTI € 10
KINDERBIEFSTUK € 10
GEPANEERDE MINI-VISJES € 10
SCHNITSEL VAN KALKOEN € 10
KIPFILET VAN HAM EN KAAS € 10

DESSERTS


VERWENBORDJE € 7
GEBRANDE FLAN € 8
MOUSSE VAN BELGISCHE CHOCOLADE € 8
DESSERT WEEKMENU € 10
TIRAMISU VAN ROOD FRUIT
DESSERT MAANDMENU € 10
DAME BLANCHE ’2017’
verrassende structuren van vanille, chocolade en room
DEGUSTATIE 4 BELGISCHE KAZEN € 10